Bouwkundige inspectie

BouwaanvraagBij ons kunt u ook een bouwkundige inspectie aanvragen en laten uitvoeren. Een bouwkundige inspectie omvat het inspecteren van een schade/gebrek aan uw bestaande woning of bedrijfspand. Deze schade kan zijn ontstaan door krachten van buitenaf of een bouwkundig gebrek. Van iedere inspectie wordt vooraf een prijs afgesproken en na de inspectie krijgt u binnen enkele dagen een digitale Inspectie rapportage in pdf formaat per mail toegestuurd.

Deze inspectie rapportage omvat de volgende onderdelen:

Situatie, de inspectie, oplossing met een uitgebreide opmerkingen van de inspecteur.

Het Rapport bevat duidelijke foto's van de schade en een duidelijk advies om de schade op te lossen met, indien mogelijk, een kosten plaatje hierbij. Indien er een nader onderzoek vereist is door een specialistisch bedrijf, dan kunnnen wij dit ook voor u verzorgen. Opzet rapport conform de NEN 2767 (conditiemeting).

Een bouwkundige inspectie is er vanaf €145,- incl. Buiten een straal van 25 km komen daar reiskosten bij van €0,28/km. Een bouwkundige inspectie kunnen wij meestal binnen enkele dagen verzorgen, is er spoed bij dan kan dit binnen 24 worden verzorgt voor U.

 

Nieuws & Projecten

Vooroverleg oprichten loods in Neer, Rotterdam, Almere en Dordrecht

Oprichten vrijstaande energieneutrale woning in Nieuwertkerk a.d. IJssel

Oprichten loods in Maasbree

Oprichten vrijstraande energie neutrale woning in Kijkduin en Vroondaal Den Haag

Oprichten loods tbv botenverhuur in Heeg Friesland

Oprichten opslagloods Berkel en Rodenrijs

Oprichten villa Numansdorp

Vanaf heden Privacy statement aanwezig

Meer nieuws »