Bouwkundige inspecties en keuringen

Waarin wij ons onderscheiden:

Geheel onafhankelijkheid, nauwkeurig met een gedegen bouwkundige kennis. Passie voor gebouwen in het algemeen. ook voor vragen m.b.t. mogelijkheden voor verbouw/kluswerkzaamheden e.d. kunt u bij ons terrecht.

Al onze rapporten zijn gedetailleerd, er wordt diep op zaken (gebreken) ingegaan en de rapporten zijn voorzien van veel foto's. Voorbeeld van een inhoudsopgave Pluskeuring rapport

Ons werkgebied bestrijkt geheel Nederland, buiten Nederland werken wij niet omdat wij niet bekend zijn met de regels, eisen- en wensen in het betreffende land.


Hoe vraag ik een bouwtechnische keuring aan?

U gebruikt het keuringsaanvraagformulier om aan te geven dat u een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren.. Vraag eerst toestemming voor de keuring aan de verkoper en/of de betrokken makelaar of tussenpersoon. Als deze geen bezwaar heeft, kunt u uw aanvraag invullen. De afspraak wordt indien gewenst met de verkopend makelaar of tussenpersoon gemaakt. Indien bouwtekeningen van het pand in uw bezit zijn, verzoeken wij u deze aan ons ter beschikking te stellen; dit vereenvoudigt de inspectie.

Het is ook mogelijk beschikbaarheid en kosten op te vragen via WhattsApp of het Contactformulier Een afspraakbevestiging altijd via de mail.

Neem zelf contact met ons op als u binnen 24 uur na uw aanvraag nog geen reactie van ons heeft ontvangen, u ontvangt altijd een reactie/bevestiging van ons per mail, indien dat niet het geval is dan is er mogelijk een technische storing opgetreden.

Neem, alvorens u een keuringsaanvraagformulier invult, altijd eerst (per mail, Contactformulier of telefonisch) Contact met ons op om de mogelijkheden vooraf te bespreken (planning, uitvoerdatum, kosten etc.).

 

Nieuws & Projecten

Vooroverleg oprichten loods in Neer, Rotterdam, Almere en Dordrecht

Oprichten vrijstaande energieneutrale woning in Nieuwertkerk a.d. IJssel

Oprichten loods in Maasbree

Oprichten vrijstraande energie neutrale woning in Kijkduin en Vroondaal Den Haag

Oprichten loods tbv botenverhuur in Heeg Friesland

Oprichten opslagloods Berkel en Rodenrijs

Oprichten villa Numansdorp

Vanaf heden Privacy statement aanwezig

Meer nieuws »